Motherhood Papu Imetystyyny, Vaaleanpunainen/harmaa

Motherhood Papu Imetystyyny muotoutuu hyvin ja takaa äidille hyvän imetysasennon hartioiden pysyessä rentoina.

39,00 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

Tiedot

  • Motherhood Papu Imetystyyny on erinomainen apuväline imetykseen
  • pehmeä, pavun muotoinen tyyny muotoutuu hyvin ja takaa äidille hyvän imetysasennon hartioiden pysyessä rentoina
  • tyyny sopii hyvin myös tukityynyksi eri ikäisille lapsille
  • imetystyyny on valmistettu korkealaatuisista allergiatestatuista materiaaleista
  • tyynyn sisus on polyesterkuitua, jonka spiraalisen erikoisrakenteen ansiosta tyyny on rakenteeltaan ilmava, pehmeä ja joustava
  • päällinen on 100% puuvillaa
  • päällinen voidaan irrottaa vetoketjulla  ja pestä koneessa 40 asteessa
  • koko n. 55x40cm
  • kuosi: Vaaleanpunainen/harmaa lintukuosi

 

Vinkkejä imettämiseen

On tärkeää löytää hyvä ja rento imetysasento. Imettää voit makuuasennossa tai istualtaan. Älä nojaudu vauvaa kohti, vaan istu suorassa ja tuo vauva rintojesi tasalle. Muotoutuva imetystyyny vauvan tueksi helpottaa hyvän asennon löytämisessä. Kun vauva on oikeassa asennossa, rentoudu ja keskity vain imettämiseen. Ota käden ulottuville lasi vettä, sillä imettäessä tulee usein jano. Muista, että vauvan ei ole tarkoitus imeä vain nänniä, vaan reilusti rintaa. Anna vauvasi imeä yhtä rintaa niin kauan kuin hän haluaa ja tarjoa sitten toista. Jos hän ei jaksa enää syödä toisesta rinnasta, tarjoa sitä ensimmäiseksi seuraavalla syöttökerralla.

Jos rinnat vuotavat kannattaa käyttää maidonkerääjiä ja liivinsuojia. Liivinsuojia löytyy kertakäyttöisinä ja pestävinä. Hygieniasyistä ne täytyy muistaa vaihtaa riittävän usein. Jos nänneihin tulee haavaumia, yritä pitää ne kuivina vaihtamalla liivinsuojat usein. Lansinoh Lanoliini-voide hoitaa ja suojaa arkoja ja haavautuneita nännejä. Ilmastoidun maidonkerääjän käyttö on yksi vaihtoehto saada ilma kiertämään ja suojata nänniä. Imettäessäsi voit käyttää silikonista rintakumia, joka asetetaan rinnan päälle. Rintakumi auttaa myös, kun rinnanpäät ovat arat, liian pienet tai suuret, matalat tai sisäänpäinkääntyneet. Yleensä vauva saa rintakumin avulla hyvän otteen rinnasta ja imetys sujuu kivuttomasti.