Boob Imetyspaita Lyhythihainen, Valkoinen

Boob Imetyspaita on laadukasta, joustavaa trikoota. Reilun pituista paitaa voit mainiosti käyttää jo raskausaikana ja tietenkin myös imetysajan jälkeen.

11,70 €

39,00 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

Tiedot

  • Boob Imetyspaita on laadukasta, joustavaa trikoota (92% luomupuuvilla, 8% elastaani)
  • materiaaleilla on ÖKO-Tex 100 Standardin mukainen hyväksyntä, joten ne eivät sisällä mitään haitallisia lisäaineita ja ovat täysin turvallisia myös vauvalle
  • reilun pituista ja joustavaa paitaa voit mainiosti käyttää jo raskausaikana ja tietenkin myös imetysajan jälkeen
  • suorahelmainen malli, jossa on v-pääntie ja lyhyet hihat
  • väri: Valkoinen
 
Boob Imetyspaidoissa on patentoitu imetysluukku-malli, jossa on kaksikerroksinen yläosa. Sen alempi kerros muodostaa rintojen päälle tiiviin topin, jonka ylempi kerros peittää. Imetys on huomaamatonta ja paidan avaaminen sujuu helposti yhdellä kädellä, jolloin toinen käsi voi pidellä vauvaa.
 
Kokovaihtoehdot:
XS, S, M, L, XL, XXL

Imetyspaitojen koko määräytyy rinnan ympärysmitan mukaan. Paitojen malli on aika tiukka, mutta materiaali joustaa hyvin. Jos olet kahden vaiheilla, valitse pienempi tai isompi koko sen mukaan, pidätkö tyköistuvasta vai vähän väljemmästä vaatteesta. Jos valitset koon, joka on merkittävästi rinnanympärystäsi isompi, imetysluukun toppiosa ei ehkä pysy ylhäällä.

Hoito-ohjeet: Pese vaatteet koneessa 40 asteessa, mieluiten nurinpäin käännettyinä. Värikkäät vaatteet on hyvä pestä ensimmäisellä kerralla erillään muusta pyykistä. Vaatteet  kannattaa oikoa kosteana. Rumpukuivausta ei suositella, jotta vaatteiden joustavuus ei kärsi.

Maitotahrojen poisto: Käsittele tahrat mahdollisimman pian. Hankaa likaista aluetta nestemäisellä pesuaineella tai käytä tahranpoistoainetta, esim. Sappisaippuaa. Pese vaate normaalisti käsittelyn jälkeen.