0

Britax BabySafe i-Size² Turvakaukalo + Flex-Jalusta, Crystal Black


Britax BabySafe²  i-Size  Turvakaukalo tarjoaa parasta turvaa vauvoille. Kaukalossa on säädettävä pääntuki, aurinkosuoja, kantokahva sekä Sict-sivutörmäystuet. Mukana myös säädettävä jalusta.


369,00 €

449,00 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

Tämä tarjouspaketti sisältää Britax Baby Safe² I-Size Turvakaukalon sekä säädettävän Flex-Jalustan.

  • Britax BabySafe² i-Size Turvakaukalo on tarkoitettu vastasyntyneestä 83cm/ 15kk/ 13kg asti.
  • turvakaukalo on valmistettu uuden ECE R 129 (i-Size)- turvamääräysten mukaan
  • tilava kaukalo, jossa on korkeat sivutörmäyssuojat, iskunvaimentimet ja erinomainen pääntuki vauvan suojana
  • kun päätukea nostetaan ylemmäs vauvan kasvaessa, integroitu selän tuki nousee mukana mahdollistaen istuvamman asennon ja samalla säätyvät myös olkahihnat
  • Sivutörmäyksessä Britaxin Sict-teknologia mahdollistaa erinomaisen suojan lapselle. Voit yksinkertasesti säätää lähimpänä auton ovea olevaa sict-suojaa istuimen sivussa pyörittämällä sen auki ja kiinni
  • turvakaukalossa on suojaava kuomu, jossa on UPF 50+- aurinkosuoja, kuomu kiinnittyy kumilenkeillä kantokahvaan
  • turvakaukalo on turvahyväksytty lentokonekäyttöön
  • irrotettavat, pestävät kankaat
  • Paino: 4,8kg, Koko:58x44x67 cm
  • kuosi: Crystal Black

Britax FLEX BASE jalusta on säädettävissä oleva isofix-kiinnitteinen jalusta Baby-Safe i-Size turvakaukalolle. FLEX telakan suunnitettelussa on otettu huomioon, että autojen penkkien kaltevuuksissa on eroja ja kallistettuihin istuimiin on välillä hankalaa saada kiinnitettyä isofix-telakkaa. FLEX BASE telakan kulmaa on mahdollista säätää neljään eri asentoon ja saada lapselle kaikkein ergonomisin asento. Telakassa on osoitin, joka näyttää, jos kulma on liian matala.

Jalustassa on myös korkeussäädettävä jalkatuki, joka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää, milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa. Jalkatuki saadaan säädettyä helposti, jotta telakan varastoimiseen ei mene niin paljon tilaa.

Britax telakassa on kantokahvat, jotka helpottavat sen irrottamista ja kantamista!


Kätevää käyttömukavuutta:
Britax BabySafe i-Size Turvakaukalo voidaan kiinnittää Britax B-Agile, B-Motion, B-Ready, Go, Go Next ja Go big -rattaiden runkoihin.