0

Britax i-Size Flex- jalusta

Britax Flex base Jalusta kiinnitetään napsauttamalla auton Isofix -kiinnikkeisiin ja turvakaukalo kiinnittyy suoraan jalustaan ilman turvavöiden käyttöä.

160,00 €

200,00 €

Toimitusaika 5 viikkoa Ilmainen postitus!
  • Britax i-Size Isofix Jalusta kiinnitetään suoraan auton ISOFIX -kiinnikkeisiin
  • turvallinen, helppo ja nopea kiinnitys ilman turvavöitä
  • Britax Isofix -jalusta sopii BabySafe i-Size -turvakaukalolle

Britax FLEX BASE jalusta on säädettävissä oleva isofix-kiinnitteinen jalusta Baby-Safe i-Size turvakaukalolle. FLEX telakan suunnitettelussa on otettu huomioon, että autojen penkkien kaltevuuksissa on eroja ja kallistettuihin istuimiin on välillä hankalaa saada kiinnitettyä isofix-telakkaa. FLEX BASE telakan kulmaa on mahdollista säätää neljään eri asentoon ja saada lapselle kaikkein ergonomisin asento. Telakassa on osoitin, joka näyttää, jos kulma on liian matala.

Jalustassa on myös korkeussäädettävä jalkatuki, joka antaa ajoneuvon lattiasta lisätukea turvakaukalon alustalle. Se auttaa suojaamaan lasta minimoimalla kallistumista ja kiertoliikettä sekä vähentämällä lapseen kohdistuvan eteenpäin suuntautuvan liikkeen voimaa törmäystilanteessa. Tukijalka voidaan kiinnittää kunnolla säätämällä sen pituus autoosi sopivaksi. Selkeä osoitin näyttää, milloin tukijalka on tukevasti ajoneuvon lattiassa. Jalkatuki saadaan säädettyä helposti, jotta telakan varastoimiseen ei mene niin paljon tilaa.

Britax telakassa on kantokahvat, jotka helpottavat sen irrottamista ja kantamista!

ISOFIX - kiinnitys on uusi, turvallisempi turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä:
Sen avulla istuimet kiinnitetään suoraan auton Isofix-kiinnikkeisiin ilman auton turvavöiden käyttöä. Nämä auton rungossa kiinni olevat metalliset u-lenkin muotoiset kiinnikkeet löytyvät auton takapenkin taipeesta. Kaikissa automalleissa kiinnikkeitä ei vielä ole, mutta ne yleistyvät nopeasti.

Isofix-jalusta kiinnitetään napsauttamalla Isofix-kiinnikkeisiin. Turvakaukalon kiinnittäminen ja irrottaminen jalustasta on helppoa ja vaivatonta. Istuin on aina oikein kiinnitetty. Törmäystilanteessa se myötäilee auton rungon liikettä eikä turvavyön löystymisestä johtuvaa ylimääräistä sivuttaisliikettä pääse syntymään.