Done by Deer Sackjack Mini, Blue

Done by Deer Sackjack on vastustamattoman suloinen ja helposti muotoutuva tukityyny, joka soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin.

45,00 €

69,90 €

Verkkokaupan varastossa

Toimitus:
2-5 päivää

Tiedot

  • Done by Deer Sackjack on vastustamattoman suloinen tukityyny, joka soveltuu moniin eri käyttötarkoituksiin
  • Sackjack sopii imetystyynyksi, vatsan, pään ja niskan tueksi sekä hali- ja lukutyynyksi
  • irrotettavan, konepestävän päällisen materiaali 100% puuvillaa
  • täytteenä hyvin muotoutuva styroksipallorae
  • ulkomitat 12x47x82 cm
  • väri: Blue


Vinkkejä imettämiseen

On tärkeää löytää hyvä ja rento imetysasento. Imettää voit makuuasennossa tai istualtaan. Älä nojaudu vauvaa kohti, vaan istu suorassa ja tuo vauva rintojesi tasalle. Muotoutuva imetystyyny vauvan tueksi helpottaa hyvän asennon löytämisessä. Kun vauva on oikeassa asennossa, rentoudu ja keskity vain imettämiseen. Ota käden ulottuville lasi vettä, sillä imettäessä tulee usein jano. Muista, että vauvan ei ole tarkoitus imeä vain nänniä, vaan reilusti rintaa. Anna vauvasi imeä yhtä rintaa niin kauan kuin hän haluaa ja tarjoa sitten toista. Jos hän ei jaksa enää syödä toisesta rinnasta, tarjoa sitä ensimmäiseksi seuraavalla syöttökerralla.

Jos rinnat vuotavat kannattaa käyttää maidonkerääjiä ja liivinsuojia. Liivinsuojia löytyy kertakäyttöisinä ja pestävinä. Hygieniasyistä ne täytyy muistaa vaihtaa riittävän usein. Jos nänneihin tulee haavaumia, yritä pitää ne kuivina vaihtamalla liivinsuojat usein. Lansinoh Lanoliini-voide hoitaa ja suojaa arkoja ja haavautuneita nännejä. Ilmastoidun maidonkerääjän käyttö on yksi vaihtoehto saada ilma kiertämään ja suojata nänniä. Imettäessäsi voit käyttää silikonista rintakumia, joka asetetaan rinnan päälle. Rintakumi auttaa myös, kun rinnanpäät ovat arat, liian pienet tai suuret, matalat tai sisäänpäinkääntyneet. Yleensä vauva saa rintakumin avulla hyvän otteen rinnasta ja imetys sujuu kivuttomasti.