0

Doomoo Buddy Imetystyyny, Dots Taupe

Doomoo Buddy on iso luksustyyny koko perheelle. Joustava pintamateriaali ja erittäin pienirakeinen polystyreenitäyte tekevät tyynystä pehmeän ja hyvin muotoutuvan.

76,00 €

84,50 €

Doomoo Buddy on iso luksustyyny koko perheelle. Joustava pintamateriaali ja erittäin pienirakeinen polystyreenitäyte tekevät tyynystä pehmeän ja hyvin muotoutuvan.

  • laadukkaista materiaaleista valmistettu Doomoo Buddy Imetystyyny on erittäin miellyttävä käytössä
  • tyyny muotoutuu hyvin vartalon ympärille antaen erinomaisen tuen sekä imetettäessä vauvaa että ruokittaessa häntä pullosta
  • Buddy auttaa myös odottavaa äitiä loppuraskauden uniongelmissa, sillä sen voi helposti asetella tukemaan kyljellään nukkuvan asentoa ja siten helpottaa unensaantia ja selkäongelmia
  • Doomoo Buddy sopii tukityynyksi eri ikäisille tai vaikka lökötyynyksi sohvalle
  • Doomoo Buddyn pintamateriaali on miellyttävän pehmeää puuvilla-elastaania
  • sisusmateriaali on poikkeuksellisen pientä polystyreenipalloa, joka mukautuu käyttäjänsä kehoon miellyttävästi tukien
  • päällinen on irroitettavissa ja se voidaan pestä 30 asteessa, pesupussin käyttö suositeltavaa
  • suuri koko, ulkoreunan pituus n. 170cm
  • väri: Dots Taupe

Vinkkejä imettämiseen

On tärkeää löytää hyvä ja rento imetysasento. Imettää voit makuuasennossa tai istualtaan. Älä nojaudu vauvaa kohti, vaan istu suorassa ja tuo vauva rintojesi tasalle. Muotoutuva imetystyyny vauvan tueksi helpottaa hyvän asennon löytämisessä. Kun vauva on oikeassa asennossa, rentoudu ja keskity vain imettämiseen. Ota käden ulottuville lasi vettä, sillä imettäessä tulee usein jano. Muista, että vauvan ei ole tarkoitus imeä vain nänniä, vaan reilusti rintaa. Anna vauvasi imeä yhtä rintaa niin kauan kuin hän haluaa ja tarjoa sitten toista. Jos hän ei jaksa enää syödä toisesta rinnasta, tarjoa sitä ensimmäiseksi seuraavalla syöttökerralla.

Jos rinnat vuotavat kannattaa käyttää maidonkerääjiä ja liivinsuojia. Liivinsuojia löytyy kertakäyttöisinä ja pestävinä. Hygieniasyistä ne täytyy muistaa vaihtaa riittävän usein. Jos nänneihin tulee haavaumia, yritä pitää ne kuivina vaihtamalla liivinsuojat usein. Lansinoh Lanoliini-voide hoitaa ja suojaa arkoja ja haavautuneita nännejä. Ilmastoidun maidonkerääjän käyttö on yksi vaihtoehto saada ilma kiertämään ja suojata nänniä. Imettäessäsi voit käyttää silikonista rintakumia, joka asetetaan rinnan päälle. Rintakumi auttaa myös, kun rinnanpäät ovat arat, liian pienet tai suuret, matalat tai sisäänpäinkääntyneet. Yleensä vauva saa rintakumin avulla hyvän otteen rinnasta ja imetys sujuu kivuttomasti.