0

Kanta-asiakasjärjestelmämme

Kanta-asiakkaana pääset nauttimaan rahanarvoisista eduista ja saat ensimmäisenä tiedon uutuustuotteista ja tarjouksista!

Baby Stylen kanta-asiakkaana saat

  • tiedon tarjouksista ja uutuustuotteista ensimmäisenä
  • joka kuukausi vaihtuvat kanta-asiakastarjoukset
  • alekoodeja ja erityistarjouksia
  • kanta-asiakastapahtumia myymälöissä
  • vinkkejä ja vertaistukea lapsiperhe-elämään

Tämän lisäksi ostohistoriasi ja takuukuitit jäävät talteen kanta-asiakastietoihisi.

Voit liittyä Baby Stylen verkkokaupan kanta-asiakkaaksi rekisteröitymällä sivuillamme. Kanta-asiakkaana voit tallentaa osoitetietosi, hallinnoida profiilista omia tietojasi sekä tarkastella tilaustesi etenemistä. Liittyminen on maksuton ja edut ovat heti käytettävissäsi.

Voit liittyä Baby Style myymälän kanta-asiakkaaksi Espoon, Tampereen ja Oulun liikkeissä. Liittyessäsi myymälän kanta-asiakkaaksi saat viivakoodilla varustetun kanta-asiakaskortin ja sinulle avautuu oma kanta-asiakastili kyseiseen liikkeeseen. Liittyminen on maksuton ja edut ovat heti käytettävissäsi.

Postituslista ja uutiskirje
Liittyessäsi kanta-asiakkaaksi liityt myös postituslistallemme, josta voit halutessasi poistua viestien lopussa olevasta linkistä. Voit halutessasi liittyä pelkästään postituslistalle, se onnistuu täältä. Henkilökohtaiset tietosi ovat aina turvassa Baby Stylen kanta-asiakasrekisterissä, emmekä luovuta tietojasi ulkopuolisten tahojen käyttöön.