Kanta-asiakkuus liikkeissä


Ostosten keskittäminen Baby Styleen kannattaa!

Liittyessäsi Espoon, Jyväskylän, Tampereen tai Oulun liikkeen kanta-asiakkaaksi, saat viivakoodilla varustetun kanta-asiakaskortin ja sinulle avautuu oma kanta-asiakastili kyseiseen liikkeeseen. Kanta-asiakkaana pääset nauttimaan monista rahanarvoisista eduista. Liittyminen on maksuton ja edut ovat heti käytettävissäsi.

Kanta-asiakaspäivät:
Keväisin ja syksyisin järjestettävillä kanta-asiakaspäivillä tarjoamme erityisalennuksia muita etuisuuksia kanta-asiakkaillemme. Tiedotamme kanta-asiakaspäivistä tekstiviestillä.Bonusjärjestelmämme antaa rahapalautetta asiakastilillesi jokaisesta ostoksesta:

  • Kertaostos alle 300€: Saat tilillesi bonusrahaa 2% ostostesi arvosta.
  • Kertaostos 300 - 1000€: Saat tilillesi bonusrahaa 3% ostostesi arvosta.
  • Kertaostos yli 1000€: Saat tilillesi bonusrahaa 4% ostostesi arvosta.

Kulta-asiakkaat:
Ainutlaatuinen järjestelmämme seuraa kunkin kanta-asiakkaan asiakastilin ostoskertymää ilman aikarajaa. 
Kun kaikkien tekemiesi ostosten arvo ylittää 1500€ saavutat kulta-asiakastason. Kulta-asiakkaana saat kaikista ostoksistasi 5% bonusrahaa.

Bonusrahaa voit käyttää vaikka jo seuraavana päivänä ostoksia tehdessäsi. Voit myös antaa rahan kerääntyä isompaa hankintaa varten. Kassajärjestelmä näyttää bonustilanteesi. Myös kassakuitista näet kanta-asiakastililläsi sillä hetkellä olevan rahamäärän. Kanta-asiakastilisi ostosrekisteristä löytyvät kaikki ostamasi tuotteet ja ostosten päivämäärät. Näin kanta-asiakkaamme ei tarvitse huolestua esim. reklamaatiotapauksissa, vaikka ostoskuittia ei löytyisi.

Kanta-asiakaskortti on henkilökohtainen ja tarkoitettu vain oman perheen käyttöön. Pidä kortti aina mukanasi asioidessasi liikkeissämme.

Väärinkäytöstapauksissa Baby Style pidättää oikeuden muuttaa kanta-asiakasehtoja tai katkaista kanta-asiakassuhteen.