0

Maxi-Cosi FamilyFix Jalusta

Maxi-Cosi FamilyFix Jalustalla on pitkä käyttöaika. Samaan jalustaan voidaan kiinnittää Maxi-Cosi CabrioFix tai Pebble -turvakaukalo (0-13kg) sekä Maxi-Cosi Pearl -turvaistuin (9-18kg).

199,00 €

Tuote on väliaikaisesti loppunut verkkokaupasta. Voit kysyä tuotetta liikkeistämme.

Maxi-Cosi FamilyFix Jalustalla on pitkä käyttöaika. Samaan jalustaan voidaan kiinnittää Maxi-Cosi CabrioFix tai Pebble -turvakaukalo (0-13kg) sekä Maxi-Cosi Pearl -turvaistuin (9-18kg)

  • Maxi-Cosi FamilyFix Jalusta kiinnitetään napsauttamalla auton Isofix -kiinnikkeisiin ja kaukalo/turvaistuin kiinnittyy suoraan jalustaan ilman turvavöiden käyttöä
  • siro jalusta vie vain vähän tilaa autossa
  • erittäin helppo käyttää, merkkivalot ja -äänet varmistavat oikean kiinnityksen (paristot mukana)
  • jalustassa on kaltevuuden säätö kahteen eri asentoon


ISOFIX - kiinnitys on uusi, turvallisempi turvaistuinten kiinnitysjärjestelmä:
Sen avulla istuimet kiinnitetään suoraan auton Isofix-kiinnikkeisiin ilman auton turvavöiden käyttöä. Nämä auton rungossa kiinni olevat metalliset u-lenkin muotoiset kiinnikkeet löytyvät auton takapenkin taipeesta.
Isofix-jalusta kiinnitetään napsauttamalla Isofix-kiinnikkeisiin. Turvakaukalon kiinnittäminen ja irrottaminen jalustasta on helppoa ja vaivatonta. Istuin on aina oikein kiinnitetty. Törmäystilanteessa se myötäilee auton rungon liikettä eikä turvavyön löystymisestä johtuvaa ylimääräistä sivuttaisliikettä pääse syntymään.